Vognmand Hans Christensen APS er et solidt og velfungerende vognmandsfirma, som er placeret midt i det jyske mellem Grindsted og Sdr. Omme.
Det hele startede d. 1. april 1974 i Grindsted-afdelingen, hvor firmaet rådede over en enkelt lastbil med anhænger, og arbejdet var centreret om levering af sand og grus til den lokale betonvarefabrik i Grindsted.
Firmaet har gennem tiden opkøbt flere vognmands-forretninger i lokalområdet hvoraf 1 var i Grindsted og 3 i Billund. I dag består firmaet af to afdelinger som ligger i henholdsvis Grindsted og Billund. Firmaet har ca. 200 stk containere til alt lige fra byggeaffald og korn til skibscontainere til opbevaring.
Firmaet har 6 biler, hvoraf 3 er kranbiler med kapacitet fra 22 tm til 60 tm. Derudover har vi 2 kærre, 1 med hejs og 1 maskinkærre med læsse ramper samt 2 anhængere. Der transporteres alle former for gods og ydes hjælp og vejledning ved etablering af indkørsler, p-pladser og terrasser herunder udføres også mindre entreprenøropgaver for såvel firmaer som private.